STOELSHIATSU

 

Al ruim 10 jaar geef ik stoelshiatsu. Ik ben erg enthousiast over deze vorm van drukpuntmassage geven. Het geeft mij zelf  energie, maar vooral de resultaten van degene die op de stoel plaats neemt zijn verbluffend.

 

Bij stoelshiatsu zit de cliënt op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. Bovendien stelt deze stoel de behandelaar in staat om een effectieve en vitaliserende massagebehandeling te geven. Met manuele technieken bewerkt de behandelaar de rug- en schouderpartij van de cliënt. Ook de armen en de nek krijgen de nodige aandacht.

 
Door de behandeling wordt het stressniveau belangrijk verminderd. Daardoor treedt verlaging van spiertonus op en wordt de stofwisseling verbeterd.
Kort samengevat met de stoelshiatu, ontspant je lichaam en geest. Sommige klanten vallen ook wel eens in slaap.
Mooiste moment is dat de klant zijn/haar hoofd uit de hoofdsteun haalt en vaak dan even bij moet komen.   Het is een hele mooie manier om je te leren ontspannen.
Vaak combineer ik de  Atlas- en Lumbaalmassage met shiatsu drukpunten. Ik voel vaak waar de spierknopen zitten en met de drukpuntmassage ontspan je deze knopen. Voor degene waar de Atlas- en Lumbaalmassage te heftig is, kan de Stoelshiatsu oplossing bieden. 
Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie met veel succes toegepast. Bedrijven en instellingen die vitaal personeel willen hebben en ernst maken met preventie van ziekteverzuim, kunnen eigenlijk niet meer om deze methode heen.  De kosten zijn laag en de opbrengsten hoog.
Voor wie:
De stoelshiatsu kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.
*  bij bedrijven en instellingen
*  tijdens een evenement, beurs of seminar
*  tijdens personeelsfeesten
op de werkvloer of thuis (bijv. tijdens een party)
Kortom, overal waar mensen zich op de een of andere manier willen ontspannen en energie willen opdoen.
 
Stoelshiatsu is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn.