Even een moment voor jezelf

Voorkom voetproblemen zoals eelt, ingegroeide teennagels en likdoorns. Pijnlijke klachten, die vaak door een pedicure behandeling goed zijn te verhelpen.

 

De meeste mensen denken dat een pedicure behandeling vaak voor oudere mensen zijn. Of voor diabetisch en reuma patiënten. Uiteraard is het voor deze doelgroep heel belangrijk om regelmatig naar een medisch pedicure te gaan. 

 

Echter voor kinderen of volwassenen is soms een pedicure behandeling ook geen overbodige luxe. Zo was er een jonge meid van 15 jaar in mijn behandelstoel, die te kleine schoenen had gekocht. Deze schoenen waren niet meer in de juiste maat, dus een maatje kleiner. Daardoor kreeg ze een pijnlijk likdoorn op haar teen. Na een pedicure behandeling en een maatje grotere schoenen, was ze van haar likdoorn af.

 

Nog een mooi voorbeeld van een man van middelbare leeftijd, die ik een pedicure behandeling heb gegeven. Deze pedicure behandeling had hij als cadeau van zijn vrouw gekregen, omdat hij al heel lang naar een pedicure wilde. Hij had zere voeten, maar de weg naar de pedicure was een stap te ver. Bij toeval kwam ik zijn vrouw tegen en hebben we gelijk een afspraak voor hem gemaakt. Na de pedicure was hij van zijn likdoorns en eelt af. Het mooiste was om te zien hoe hij na de massage heerlijk ontspannen in de stoel zat  en zei hij:

"Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar dit is ontspannend en ga ik vaker doen".

 

Vaak 'vergeten' we onze voeten goed te verzorgen. Terwijl we onze voeten als basis heel hard nodig hebben.

Gun jezelf af en toe een pedicure behandeling, zodat je voeten pijnvrij en verzorgd eruit zien. Bijkomend voordeel is dat wanneer je je voeten behandeld, je gelijk het hele lichaam kan ontspannen. In de toekomst zal ik zeker nog Voetreflex opleiding gaan volgen.

 

Een basis pedicure behandeling bestaat uit eelt verwijderen, likdoorns, verwijderen, nagels knippen en veilen, ingegroeide teennagels behandelen. Na een pedicure behandeling krijgt u altijd een korte voetmassage met een verzorgende voetencreme van Alessandro of magnesiumolie van Permsal.

 

Uiteraard kan je de pedicure behandeling ook mooi combineren met een ontspannende voetenbad en/of voetmassage met magnesium,

Atlas- of lumbaalmassage, hotstone behandeling of stoelshiatsu.

 

 

Gun jezelf een oase van rust en ontspanning bij Roos Wel-zijn.

Zie de prijslijst voor de tarieven en informeer naar de mogelijkheid voor een combinatie van de behandelingen.