ATLASMASSAGE

 

 

Kent u dat: arm- of schouderproblemen die maar niet overgaan?

Dan kan de Atlasmassage u misschien helpen!

Door de Atlasmassage worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

 

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. Daarmee vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken. Dit alles zonder het kraken van de wervels!

 

10 minuten

Bij extreme nek- en schouderklachten is het beter om drie keer tien minuten te masseren dan één keer een half uur. Het effect is vele malen groter en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

 

Vooral iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is bij deze techniek gebaat. Maar ook mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm ondervinden in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

  

Voor meer informatie over de atlasmassage: klik hier voor de folder (let op: groot bestand).

 

 

 

LUMBAALMASSAGE

 

De term Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen.

 

Maar ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de lumbaalmassage uitkomst bieden.

 

Door deze massage worden wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen!

Bij de Lumbaal behandeling is de Atlasmassage inbegrepen. (Zie boven).

 

Dankzij de Atlas- en Lumbaalmassage heb ik al veel klanten geholpen met pijnklachten, waar ze soms al jaren mee liepen.

Vaak ervaart de klant pijn in de nek, maar is het een oude blessure of hernia de oorzaak. Of is de linker kant gespannen en straalt de pijn naar de rechterkant uit. De Atlas- en Lumbaalmassage heeft direct effect en bij nauwelijks resultaat, weet je gelijk dat deze methode niet geschikt is.

 

Vraag een gratis intakegesprek via deze website afspraak maken of bel 06-19471526. Dan kan ik je advies geven en extra informatie geven of deze nieuwe massagemethode voor u geschikt is.