Roos Wel-zijn

 

Roos Wel-zijn
Waarom heb ik deze naam voor mijn praktijk gekozen?

Mijn naam is Rosalinde  en de Roos staat voor een bloem in bloei. Met mijn praktijk wil ik graag mezelf verder ontwikkelen en al mijn kennis en vaardigheden van de afgelopen 20 jaar inzetten.

Mijn doel is mensen helpen om van de pijnklachten af te komen. En te leren ontspannen in ons hectisch dagelijks leven.


Het woord Wel staat voor de Wellness behandelingen die ik geef. De diensten die ik geef zijn gericht op het welbevinden en vallen onder de wellness. Ik geef basis pedicurebehandelingen en massages. Dat het daarbij zeker ook (langdurige) pijnklachten verhelpt is zeker geen overbodige luxe.

 

Zoals je al gezien hebt staat het woord zijn met een koppelteken apart vermeld. Dat is de belangrijkste motivatie voor mijn praktijk. ZIJN staat voor de les die ik heb moeten leren tijdens mijn burn-out.  Ik heb geleerd om letterlijk en figuurlijk stil te staan, niet door te gaan hollen. En iedere keer als ik niet luisterde ging het herstel nog langzamer en kwam ik ook echt met een gipsvoet op de bank in de rust.

Tijdens de pedicures en massages geef ik soms tips en adviezen om je te leren ontspannen. En wat ik mijn klanten als advies geef, is vaak ook weer een reminder  om ook goed voor mezelf te zorgen.

Leven in  het moment  en te ZIJN.
Dat kan op zoveel diverse manieren. Het maakt niet uit hoe je dat doet. Door bijvoorbeeld sporten, yoga, meditaties,  muziek maken, in de tuin werken, breien of gewoon een boswandeling maken. Als je maar een manier zoekt om af en toe even stil te (durven) staan en alle hectiek en stress van ons dagelijks bestaan even kan stoppen. Dat is mijn missie en daar wil ik graag iedereen bewust van maken.

 

Met Club Unique hebben we een aantal keren een prachtig event mogen geven. Samen met Ramon Riemer-Menger van Vitaliteit Nederland gaven wij stoelshiatsu. Daarnaast werden er yogalessen en meditatieslessen. En de heerlijke lounge muziek werd door Robert van Kerkhof van Browsnbeats gedraaid.  In een sfeervolle locatie met gezonde hapjes en drankjes.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren ontspannen, zodat ze later minder kans hebben op overspannenheid en daardoor gelukkiger en vitaler kunnen leven. Daarom heb ik op de Basisschool en op het Voortgezet onderwijs van mijn kinderen,  een aantal lessen mogen geven in ontspanning en het geven van massages. En niet te vergeten de leerkrachten die ik op de Dag van de Leerkrachten op maandag 7 oktober jl. een stoelshiatsu mocht geven.

 

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk of op locatie. Zodat ik je kan leren wat een weldaad het is om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Ook kom ik graag op locatie en kan ik een ontspannende workshop verzorgen.

 

Bel gerust voor meer informatie wat ik voor jouw, je vrienden of bedrijf/organisatie kan betekenen.